Heren Lange mouwen t shirts 2017 union pak mannen MMA rashgard kit Kleding Tops & Tees

Men S Long Sleeves T Shirts 2017 Union Suit Men S T Shirts MMA Rashgard Kit
  • Verkoper South Valley Store
  • Van Prijs US $19.99piece
  • Verkoopprijs US $12.19piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $7.80piece39% off
  • Ratings 4.8 (12)

Bijzonderheden

AritkeltypeTops
TopsTees
GeslachtMannen
Koop door PackNee
Mouwlengte (cm)Vol
KraagO-Neck
PatronenLetter
MateriaalLycra,Modal,Katoen
StijlMoto & Biker
StofJersey
MerknaamDay south valley
HoodedNee

Productomschrijving

zuid Vallei kleding merk

klaar Voelen Klaar

kleding product functies geïntroduceerd:
functie 1:
droog houden, verwijder vocht, goed geventileerde en koele De rash guard PRO is gemaakt behulp high-tech stoffen die snel zweet weg door de stof, houden het ver van de huid, verlaten atleten gevoel droger. deze nat behandeling vermindert het gewicht van het kledingstuk, houden de atleet als droog mogelijk en voor een langere comfort.
functie 2:
verminderen wrijving, comfort prioriteit, rash guard Pro kan zo soepel als de atleet lichaam. het gebruik van een zachte polyester stof met een buisvormige structuur en gladde naden verbetert de atleet comfort en vermijdt wrijving. de buisvormige structuur verwijdert de naden op de zijkanten van de body, terwijl de platte naden in de hals zorgen dat er geen wrijving met de huid. of in training of in het spel, kan atleten helpen verblijf sport.
Function3:
strakke comfort, functionele prestaties is de sleutel Zachte, elastische stof kan bieden dicht comfort, close spieren van de atleet, hun lichaam te tonen. onderzoek toont dat strakke kleding verhogen spier efficiëntie spier trillingen en schudden, zoals deze kunnen veroorzaken energie verlies en spiervermoeidheid.
onze NanGu Kledingstuk Bedrijf: geboren vanwege de droom, houden aan de beste kwaliteit, houden aan de nieuwste technologie, houden aan de poëtische en verre plaats. werk hard, mijn vrienden. omdat ons aandringen maakt de wereld een beter plaats.

We Seiko elk detail, elke naald, de eerste lijn .......

opmerking: Deze gegevens handmatige meetfout1-3 CMpuur normaal.

Vergelijkbare Producten