Argireline Gebaseerd Ageless 200 ml Matrixyl 3000 Peptide Hyaluronzuur ha Anti Rimpel Verstevigende Huidverzorging

Argireline Based Ageless 200ml Matrixyl 3000 Peptide Hyaluronic Acid Ha Anti Wrinkle Firming Skin Care
  • Verkoper Wu Geng No.1
  • Van Prijs US $18.00piece
  • Verkoopprijs US $17.10piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $0.90piece5% off
  • Ratings 4.9 (19)

Bijzonderheden

GebruikGezicht
AritkeltypeCrème
GeslachtUnisex
EigenschapAnti-verouderingscrème
NETTO GEW200ml

Productomschrijving

Argireline Gebaseerd Ageless Matrixyl 3000 Peptide Hyaluronzuur ha Anti Rimpel Verstevigende Huidverzorging 200 ml
* let foto gelabeld 35 ml verkeerd is, het is voor 200 ml :)

wat is Argireline?:Argireline is een peptide. peptiden zijn kleine fragmenten van eiwitten. eiwitten zijn de belangrijkste bouwstenen van bijna alle living weefsels. Argireline, acetyl hexapeptide-3, is een keten van zes aminozuren die zijn bevestigd het residu van azijnzuur. actueel toepassing van Argireline is de alleen methode van levering dat nog getest.

belangrijkste Functie: Argireline ontspant facial spanning, toonaangevende om de ontspanning van gezichtsspieren dat bijdragen aan lijnen en rimpels.

richtingen: dagelijkse toepassing om gezicht en hals na reiniging toning en exfoliërende. zodra de serum heeft grondig geweekt in uw huid, breng uw dagelijkse moisturizer en regelmatige make regime. deze hoge concentratie formule vereist alleen ongeveer een erwt sized gedeelte per toepassing. verwachten verbazingwekkende resultaten, maar patient. zichtbare resultaten tijd afhankelijk van de conditie van uw huid. onze klanten rapport hun ervaringen overal 5 dagen 4 weken.

Vragen of problemen, neem dan contact met ons op via bericht, wij zullen reageren binnen 1 werkdag, bedankt voor uw tijd en geduld.

Handhaven wij hoge kwaliteitsnormen en streven naar 100 % tevredenheid van de klant! Feedback is zeer belangrijk. Verzoeken wij dat u onmiddellijk contact met ons op voordat u ons neutrale of negatieve feedback, zodat we kunnen zorgen uw adres naar tevredenheid. Het is onmogelijk om problemen aan te pakken als we niet weten over hen!