Raspberry Pi 3 Model B Board 1 GB LPDDR2 BCM2837 Quad Core Ras PI3 B, PI 3B, met WiFi & Bluetooth 2016 Nieuwe (Element14 Versie)

2016 Original UK Made Raspberry Pi 3 Model B 1GB RAM Quad Core 1 2GHz 64bit
  • Verkoper LANDZO Electronic Technology Co.,Ltd
  • Van Prijs US $41.88piece
  • Verkoopprijs US $36.85piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $5.03piece12% off
  • Ratings 4.9 (31)

Bijzonderheden

TypeVoltage Regulator
MerknaamRaspberry pi
ConditieNieuw
is_aangepastJa
ToepassingOverigen

Productomschrijving

Raspberry Pi 3 Model B Board 1 GB LPDDR2 BCM2837 Quad-Core Ras PI3 B, PI 3B, PI 3 B

met WiFi & Bluetooth 2016 Nieuwe (Element14 Versie)

dit wordt in PRC e14 versie,We nog Gemaakt in de UK, als je, kan u op deze link om:

er een product video link in de link.

Raspberry Pi 3 Model B SBC

de Raspberry Pi 3 Model B lijkt identiek aan de Pi 2 B op eerste oogopslag. het is dezelfde grootte en heeft veel van hetzelfde componenten op board. dus wat is het verschil? de nieuwe Pi 3 brengt meer verwerking power en on-board connectiviteit, saving u tijd met de ontwikkeling van uw toepassingen. Perfect voor uw Internet van Dingen (IoT) ontwerpen.

Pi 3 opzichte Pi 2

1. Meer processor snelheid. de CPU op de Pi 3 is anderhalf keer sneller op 1.2 GHz. uw Pi board presteert beter.

2. boord connectiviteit. de Pi 3 kenmerken 802.11 b/g/n Draadloze LAN en Bluetooth Classic & Lage Energie (BLE). kan je aangesloten veel sneller zonder de noodzaak externe apparaat.

3. 2.5 Een voeding. met meer processor snelheid en on-board connectiviteit, u zult meer vermogen nodig. voedingen voor vorige Pi boards worden niet voldoende. u moet de Officiƫle Raspberry Pi Voeding

4. Nieuwe componenten. de Pi 3 kenmerken een chip antenne waar status LEDs waren gevestigd eerder. de status LEDs nog op de board, naast de microsd-kaartslot.

nieuwe om Raspberry Pi?

Raspberry Pi is een enkele computer board ontwikkelde te moedigen en aid de onderwijs van programmering en computing. het is ook een fantastische uitgangspunt voor de ontwikkeling van de Internet van Dingen (IoT) projecten. de lage kosten en 'plug en play' natuur van Pi maakt voor een board dat toegankelijk is alle en heeft talrijke connectiviteit opties. Pi is de perfecte experimentele tool, of u wilt gebruiken als een desktop computer, media center, server of monitoring/beveiliging apparaat binnen uw home. geen grenzen. Linux-besturingssystemen run op de Pi met veel toegang tot gratis software en downloads. wat meer is, er een grote Pi gemeenschap out er-look atDesignSpark, de ontwerp ingenieur gemeenschap op RS.

welkom om raspberry pi kit:

Vergelijkbare Producten