LCD Mini Draagbare Facial ultrasone gezicht massager Ion Skin Scrubber Peeling Cleaner Massager Gratis Verzending

2015 Hot LCD Mini Portable Facial Ultrasonic Face Massager Ion Skin Scrubber Peeling Facial Cleaner Massager
  • Verkoper AndAgainMissing Store
  • Van Prijs US $39.99piece
  • Verkoopprijs US $29.99piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $10.00piece25% off
  • Ratings 4.8 (26)

Bijzonderheden

AritkeltypeMassage & Ontspanning
ToepassingLichaam
MateriaalRoestvrijstaal

Productomschrijving

ultrasone gezicht cleaner

pobling ultrasone gezicht borstel

ultrasone cleaner gezicht

nieuwe Ultrasone Facial Cleaner Gezichtsverzorging Tool LCD Digitale Acne Huid Verwijderen Schoonmaken Ultrasound Peeling Spa Beauty

instructie

1. Clean de gezicht en pat rond de hele gezicht met geschikt samentrekkende lotion totdat absorptie door huid zo de huid met grondige desinfectie en optimale bescherming.

2. Gelden toner op de huid, druk AAN/UIT schakelaar, dan de inrichting kan in normale werking.

3. Druk sonic wave modus schakelaar om ultra-sonic output mode. drukken

sequence is:

schoon + niveau 2-> niveau 3-> Nutri-niveau 1-> niveau 2-> niveau 3-> EMS niveau 1-> niveau 2-> niveau 3-> Schoon + niveau 1.

4. Selectie volgens methode 1, methode 2 en methode 3.

5. Make de schop type tip contacten huid verwijderen verstoven talg uit

de poriën. door moving op de reiniging deel langzaam, vindt u de mee-eter, puistjes en acne wordt opgelost en direct verwijderd.

de operatie moet worden gebruikt in coördinatie met huidverzorgingsproducten (remover gel of toner) en de schop type tip worden gratis van lege brandende. het worden niet overschrijden 10 minuten in gebruik elke tijd.

de sonde en de apparatus bewaard reiniging en ontsmet en na gebruik.

6. De volgende gebruik.

de apparatus automatisch uit na gebruik 10 minuten.

lading een uur elke tijd.

inleiding en werkzaamheid

door hoogfrequente trillingen, schop-soort reiniging beauty apparaat kan uitvoeren diepe-massage, die zal bevorderen de motion van vet terwijl de micro circulatie, stimuleren de verbranding, splitting en conversie van de lipocyte in metaboliet en verdere afvoer uit de body teneinde reiniging effecten.

door goedkeurend schop-probe, het kan diep in de huid door 3-7mm, dunne en verstuivingswerkwijze de gewijd schoonheid lotion through acoustical oscillatie emulgeren de vuiligheid en redundante talg, de restjes van de make in de poriën en zweet scaleand elimineren langs met de spatwater. als een snelste en meest effectieve reiniging methode, het kan verwijderen vuiligheid, corneum, vet korrel en acne enz., maken de huid met betere absorptie teneinde de effect van diep reiniging en gezonde whitening.

een operatie manier van 45 graden hoek worden aangenomen versnellen de stofwisseling van epidermale cellen en vernieuwen zijn normale upgrading tarief, verbeteren vergieten van de aged en onregelmatige afwijkende cellen, verzachten de keratine, reorder de epidermale cellen terwijl herstellen de huid elasticiteit en terugkerend een stevige, glad en delicate huid.

waarschuwing

niet dit apparatus rond de ogen en wonden. kinderen, zwangere vrouw of mensen van mentale abnormity verboden gebruik. terwijl deze inrichting is gebruikt, het een normaal verschijnsel in geval van squeak sound sinds de frequentie gegenereerd is dicht audio frequentie. neem gratis te gebruiken. dan niet breiden netsnoer of gebruik extra stekkers. gelieve trek de plug wanneer het niet gebruikt. lange tijd inpluggen-in kunnen brand of ongeval. dan niet schade, wijzigen, slepen, twist of trek de netsnoer door force en vermijd de netsnoer tangled op de apparatus, omdat het kunnen brand of kortsluiting. als het netsnoer beschadigd is of krijgt hot, stop dan de werking onmiddellijk. gelieve niet de apparatus door natte hand. alleen wanneer uw handen droog zijn, u kunt het gebruiken, anders het kan leiden elektrische schok of kortsluiting van voeding. gebruik dan niet verdunningsmiddelen, benzeen of andere solvent schoon de apparatus, anders kan schade de apparatus. gebruik dan niet deze inrichting hieronder de temperatuur van 0 graden of boven 40 graden, of in plaats die is blootgesteld aan direct zonlicht.