100 Brand New Double Dual Head Functional Professional Stethoscope High Quality Medical Estetoscopio Free Shipping

100 Brand New Double Dual Head Functional Professional Stethoscope High Quality Medical Estetoscopio Free Shipping
  • Verkoper -
  • Van Prijs -piece
  • Verkoopprijs -piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart -0.00piece0 off
  • Ratings 4.0 (1)

Bijzonderheden

AritkeltypeBloedruk
Grondstoffen Kwaliteit Certificering3C
MerknaamELERA
ToepassingArm

Productomschrijving

Item Type: Sprague Rappaport Soort Stethoscoop
punt Model: SH-ST1
inleiding
Sprague Rappaport Soort Stethoscoop is mutifunctional dubbele kop Stethoscoop en ontworpen voor alle auscultatie. het kan gebruikt volwassen en zuigeling met verschillende maten van diafragma en bell. het is schaal toegepast voor cardiovasculaire en respiratoire auscultatie in ziekenhuis, kliniek, school, of thuis.
kenmerken
-Dual hoofd aluminium borststuk
-Head grote diameter ongeveer 45mm, hoofd kleine diameter 30mm
-5 manier convertible ontwerp: grote diafragma, kleine middenrif, volwassen size bell, medium size bell, zuigeling size bell
-verstelbare Oor opknoping met comfortabele siliconen oordopje
-Spare oordopjes van 2 verschillende maten voor beste comfortabele gebruik
-draaglijk en hoge kwaliteit voor professionele gebruik
-kleurrijke Flexibele PVC buis
-Latex-Gratis
-hoofd Materiaal: aluminium
-buis Materiaal: PVC
-aangesloten totale lengte: Approx.75cm
pakket Inhoud
-1 x Stethoscoop
-1 x Spares verpakking (3 bells, 2 membranen en 2 paar oordopjes)
-1 x doos
pakket Maat: 300mm x 130mm x 50mm
pakket Gewicht: About450g
betaling
1) we accepteren alipay, west union, tt. Alle belangrijke creditcards worden geaccepteerd via beveiligde payment processor escrow.
2) betaling dient te geschieden binnen 3 dagen na bestelling.
3) als je niet kunt controleren onmiddellijk na veiling, wacht een paar minuten en probeer het opnieuw betalingen moet binnen 3 dagen.
verzending
1. wereldwijde verzending.( met uitzondering van enkele landen en apo/fpo)
2. bestellingen tijdige na de betaling verificatie.
3. wij verschepen slechts aan bevestigd adres orde. Uw bestelling adres moet uw verschepend adres.
4. de getoonde afbeeldingen zijn niet precies de werkelijke item en zijn alleen voor uw referentie.
5. transittijd van de service wordt verstrekt door de drager en uitsluit weekends en op feestdagen. Transittijden kunnen variëren, in het bijzonder tijdens de feestdagen.
6. als je nog niet te ontvangen uw zending binnen 45 dagen na betaling, neem dan contact met ons op. Zullen we de zending volgen en weer terug naar u zo spoedig mogelijk met een antwoord. Ons doel is 100 % tevredenheid van de klant!
7. voorraad als gevolg van de status en de tijd verschillen, zullen we kiezen om uw item van onze eerste magazijn beschikbaar voor snelle levering.
/terugkeer terugbetaling
1. u 7 dagen om ons te contacteren en om terug te keren het 30 dagen vanaf de datum waarop het werd ontvangen. Als dit item zit in uw bezit meer dan 7 dagen, het wordt beschouwd als gebruikt en we zullen niet geven u een terugbetaling of vervanging. Er zijn geen uitzonderingen! Het verschepen kosten te dragen door zowel verkoper als koper in de helft.
2. alle geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking en je moet ons voorzien van de tracking-nummer verzendkosten, specifieke reden voor de terugkeer, en uw po#.
3. wij vergoeden u winnen uw volledige bedrag, na ontvangst van het object in de originele verpakking staat en met alle onderdelen en accessoires meegeleverd, nadat de koper en verkoper te annuleren de transactie uit aliexpress. Of, kunt u ervoor kiezen om een vervangende te hebben.
4. zullen dragen alle het verschepen kosten als het product( s) is( geïnteresseerd) niet zoals geadverteerd.
garanderen
1. 12 maanden fabrieksgarantie beperkte garantie voor gebrekkige producten( met uitzondering van artikelen beschadigd en/of misbruikt na ontvangst). Accessoires worden geleverd met een 3- maanden garantie.
2. gebrekkige punten moeten worden gemeld binnen de garantieperiode en keerde terug( en in de originele verpakking, indien mogelijk). Moet u ons vertellen wat het defect is en geef ons uw ordernummer. We niet repareren of vervangen onderdelen met een verlopen garantie. U akkoord gaat met alle van de bovenstaande- geïnventariseerd beleid op bestelling op aliexpress!
feedback
Handhaven wij hoge kwaliteitsnormen en streven naar 100 % tevredenheid van de klant! Feedback is zeer belangrijk. Verzoeken wij dat u onmiddellijk contact met ons op voordat u ons neutrale of negatieve feedback, zodat we kunnen zorgen uw adres naar tevredenheid. Het is onmogelijk om problemen aan te pakken als we niet weten over hen!